Sicken vecka

En vecka som har gått i 190...
En viss tidning gjorde reportage här i veckan, trodde att det skulle ta sådär två timmar men.men, ett proffs behöver blixtar och parasoll och utrustning i massor för att få bra foto så åtta timmar tog det, blir spännande att se resultatet.
LT1 motorn har landat på Yddingegården ser verkligen framemot att sätta in den i Jeepen, även om jag har av min co-driver Göran blivit anklagad i SORKs forum för damp...
Men just nu känner jag mig så laddad, efter Transgothica har jag inte varvat ner, det var så häftigt!!!!
Jag har startat bilförsäljning i egen regi jag har sålt fyra bilar denna vecka vilket var länge sedan och med tanke på att jag inte har så många bilar är jag hemskt nöjd.



Rasmus "Damp" från Danmark en mycket duktig offroader kom på tredje plats i Transgothica berättade att hans granne i byn där han bor, byggde en sådan här motor till sin motordrivna fallskärm.
Då han skulle testa den satte han sig på sin cykel och startade, man styr fallskärmen med händerna och gasar med en tingest i munnen, då han blev rädd när det gick för fort bet han ihop och motorn gasade för fullt när han passerade centrum i byn i över 50km blev han en total kändis.
Att se Rasmus "Damp" när han förklarar hur grabben såg ut får en att fortfarande kippa efter andan.
 


Varför sätta in en bild på en kanin? tja påminner om historien om björnen och kaninen som satt och sket i skogen.
Björnen frågade kaninen fäller du? Nä sa kaninen , bra sa björnen och torkade sig i ändan med kaninen.

Ps, krya på dig Annie.


När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt "ja".

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv. Småstenarna representerar andra saker som betyder något, som hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sade; -Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.

--------
Fru Johanssons diskmaskin gick sönder och hon tog kontakt med en servicefirma, som lovade skicka en tekniker nästa förmiddag. Fru Johansson hade avtalat ett möte samma förmiddag och instruerade därför teknikern:
- Nyckeln ligger under dörrmattan. Laga diskmaskinen och lägg fakturan på bordet. Ni behöver inte vara rädd för hunden, han kommer inte att röra er. Men tala absolut inte med papegojan!
När teknikern anlände dagen efter, fann han nyckeln under dörrmattan, öppnade dörren och stod öga mot öga med den största och mest skräckinjagande hund han någonsin hade sett. Hunden var dock genomsnäll och tittade lugnt på, medan teknikern lagade diskmaskinen. Papegojan däremot kastade nötter på honom, skrek, skällde och överöste honom med obsceniteter. Till slut kunde teknikern inte bärga sig längre och röt åt papegojan:
- Håll käften, din fula, jävla kråka!
Då svarade papegojan:
- Hugg, Karo!!!

--------

På tal om de Polska svamp säljarna:

Vad är det för skillnad på en polsk hora och en pizza?
- Vet inte!
- På pizzan kan man välja bort svampen!







Kommentarer
Postat av: Annie

Tack så mycket, jag gör mitt bästa. Febern är nere på 37.9 nu iallfall.:)

Kramar Annie

2009-10-02 @ 21:08:27
URL: http://anniesliv.blogg.se/
Postat av: Mattias

Grattis till nya motorn, hoppas det blir bra. Annars vet jag en snygg blå bil som behöver en ny spis :-)

2009-10-04 @ 17:13:47
URL: http://mattias.bomelin.com
Postat av: Annie

Hallå du. Om du tror det underlättar att Mattias är så barnslig så betyder det att du tycker jag är barnslig... Hörru!

2009-10-09 @ 20:54:47
URL: http://anniesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0