Trial i Blåningsmåla eller var det Boahaga?

Ja jisses siken vicka.. att jag varit dålig på att skriva får väl skyllas på åldern och dålig planering.

I alla fall, i fredags skulle jag och Calle komma iväg tidigt till Blekinge, men vad fort tiden går i Göran Fribergs garage.
Hemma vid fem packa allt och i väg, vi äter på vägen dit så vid Ekerödsrasten blev hungern försvår.. när vi beställt kom Morgan Wulf & Bengt Siggehult insvängande, skönt att se att mer än vi var sena.
Efter lite krubb körde vi vidare tillsammans, vid Ronneby kom vi på att vi glömt T-sprit till trangiaköket in på en mack fort som fffaann men Bengt han körde vidare.
Men som de säger på Mc Donalds ingen big deal... vi hittar ju dit vi har varit där förr..
Trött och lite sliten tittar jag inte efter några vägskyltar, sånt är bara för amatörer, efter 45 minuter är vi framme hm.hm Blåningsmåla och inga andra tävlings bilar.
Attan det var ju Boahaga bara att vända, hm jag kan nog en genväg, efter ytterligare 45 minuter fick jag erkänna för Calle vi har nog kört vilse.
Bara att leta sig ut till de stora vägarna och börja leta skyltar, efter några timmar var vi på plats.
Bengt skulle just ringa polisen och gå ut med en sökning då vi dök upp ,nog om detta.

Efter som klockan var sen och vi var lite nyfikna på hur det är att sova i taktält gick vi och lade oss redan klockan 00.30 på natten de andra lade sig inte fören klockan 03.15 sådant straffar sig på morgonen. Tyvärr visade sig att Rocks MK inte heller lyckats få dit mer än en 12-13 bilar samma problem som vi har i challenge. Men vi som kom fick en trevlig dag i skogen med kanon servering i mat tältet.





Kul är att den här gammla Modifierde bilen åter kommit ut i skogen, Team Litauern med Sarunas som förare, vår duktiga meckare från SBVAB rattade in den gammla bilen till en 3:plats.





Här styr Micke Taxi sin YJ Wranger till en 2:plats tillsamans med John Rasby som co-driver.





I bästa raggar stil med armbågen utanför vinner Bengt & Morgan klass 3, undrar varför han  inte körde så i Danmark?
Bilen som är en TJ från 2006 är i ett fantastisk skick om vi har fler sådana bilar i tävlingarna vore det nog lättare att finna sponsorer till våra arrangemang.

 

Leif Lundberg (ordförande i SORK) var där med sonen Anton och knep en fjärde plats i klass 2





Roffe Eliasson med dottern Sandra klassade upp sig till klass 3 , det straffade sig med en trasig baklampa och ingen pokal.

Hemma efter en skön helg får man väl  ta tag i vår SGA igen....................

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0